ZomerVakantiePas 2016

De zomervakantie komt er weer aan! En dat betekent dat er ook weer ZomerVakantiePasActiviteiten zijn voor de leerlingen van de basisscholen in Weert e.o. De ZomerVakantiePas is samengesteld door nog steeds hetzelfde team van de VakantiePas Weert, onderdeel van Punt Welzijn.

Het is bijna zomervakantie en natuurlijk heeft de VakantiePas ook weer allerlei leuke, interessante en spannende activiteiten voor de jeugd bij elkaar gezocht, zodat zij zich niet hoeven te vervelen.

Het VakantiePasBoekje bestaat niet meer. De VakantiePasActiviteiten staan nu op www.goedbezigweert.nu onder het kopje: VakantiePas. Daar kunnen geïnteresseerden rondsurfen tussen de activiteiten en uitzoeken waar ze naartoe willen. Er komt wel een mooie ZomerVakantiePasKaart, waar de nodige informatie in staat en een overzicht van alle activiteiten.

De VakantiePasKaart is vanaf nu ook een iDee-Kaart! Net zoals men voorheen het Paspoort in het boekje moest laten zien bij de activiteit, moet men nu de iDee-Kaart laten zien. Bewaar hem dus goed en neem hem altijd mee. Ook moet je het VakantiePas Special Ticket uitprinten en meenemen naar de activiteit. Anders kun je geen gebruik maken van het VakantiePasAanbod.

De ZomerVakantiePas geldt van zaterdag 23 juli t/m zondag 4 september 2016. Woensdag 13 juli zijn de VakantiePasActiviteiten online verschenen en kunnen de VakantiePasKaarten door de scholen bij Punt Welzijn opgehaald worden. Voor informatie of vragen/tips/opmerkingen, mail naar [email protected]