Hamont(B) / Regio – In de nacht van maandag op dinsdag hebben drie gemaskerde mannen bij het Texaco-tankstation in het Belgische Hamont 14.000 pakjes sigaretten gestolen, dat meldt HLN.be.

De diefstal vond iets voor 4.00 uur plaats bij het tankstation aan de Bosstraat, net over de grens bij Budel. De dieven hadden de toegangsdeur geforceerd waarna ze in de winkel hun buit verzamelde. De dieven sloegen vervolgens op de vlucht richting Nederland. Hun vluchtauto, waarschijnlijk een zwarte Volkswagen Golf, droeg een Nederlands kenteken. De Belgische politie vermoed dan ook dat de daders richting Budel of Weert zijn gevlucht.

De federale gerechtelijke politie in België doet onderzoek naar de diefstal. Eventuele getuigen uit Nederland of mensen die meer informatie hebben mogen zich melden bij de politie HANO via telefoonnummer 0032 11 44 08 20.

4 REACTIES

  1. Ik vind het heel knap gedaan ! 14000 pakjes sigaretten en 3 kerels in 1 golfje !
    Volgens mij hebben ze de 3 busjes die op de streetview foto staan ook gestolen anders kregen ze die 1400 sloffen niet mee 😉

Comments are closed.