Op zondagmiddag 11 september a.s. vanaf 13:00 uur organiseert Buurtvereniging Molenakker-Zuid de 2e editie van het ‘Molenakker Open Poppodium’.

Dit open poppodium is om muziekbands en -duo’s uit Weert (en omgeving) een platform te geven om live voor een publiek op te treden en zo ruimte te bieden voor de ontplooiing van hun talenten. Het evenement vindt plaats op de Graanmolen in de wijk Molenakker in Weert en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het Molenakker Open Poppodium wordt mede mogelijk gemaakt door het Samenfonds0495, de Gemeente Weert en de Provincie Limburg.

Live optreden met jury beoordeling
De duur van het optreden zal per artiest of band circa 20 minuten bedragen. Het optreden zal worden beoordeeld door een vak- en publieksjury en er zijn mooie prijzen te winnen.

Line-up
De volgende bands en duo’s zullen in een professionele setting op een groot podium strijden om de prijzen: Never Mind, Scary Kids, Ellis & Dennis, Robin Hood, The Extatic, Elvy & Mariska, Scarlet Rose, Aenema, Fearless en Baltimore. Daarnaast zal Dansschool Fresh, bekend van TV: ‘So You Think You Can Dance’ en ‘Holland’s Got Talent’, op een eigen danspodium een aantal spectaculaire optredens verzorgen tussen dit muzikale geweld.

Het Open Poppodium zal tijdens het juryberaad en na de prijsuitreiking muzikaal worden afgesloten door The Oaken Towels.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen meehelpen bij het organiseren van het Molenakker Open Poppodium. Geïnteresseerd, geef je dan per email op als vrijwilliger ([email protected])