Aan de Roermondseweg in Weert opent binnenkort een vestiging van Anytime Fitness, zo meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij. Het pand telt een oppervlakte van circa 553m2.

Anytime Fitness is ’s werelds grootste franchise fitnessketen. In de Benelux zijn er al 50 Anytime Fitness clubs gevestigd en wereldwijd meer dan 3300. Anytime Fitness Weert-Centrum zal medio oktober / november haar deuren openen.

Meer info: https://www.facebook.com/Anytime-Fitness-Weert-Centrum-267887560234349/

5 REACTIES

  1. Meer concurrentie, altijd goed voor de consument. Meer keuzevrijheid en gratis parkeren voor de deur. Nog even en heel Weert loopt met spierballen.

    Ik vind het wel altijd vreemd waarom dit soort bedrijven vaak niet tarieven op hun website plaatsen. Is dat zo moeilijk? Dat is toch niet van deze tijd? Als je belt zegt men altijd “dat is altijd persoonlijk, kom maar even langs voor een persoonlijk gesprek”. Ga toch weg, ik wil gewoon cash&carry functioneel sporten zonder coach want dat ben ik zelf, geen competentie gesprek. Nee dat wil ik niet en is een drempel. Ik wil gewoon onbeperkt cardio fitness, meer niet. Max 2 keer per week.

  2. Aan fitness scholen geen gebrek in Weert net als tig kappers,tig friettenten soms nog heel kort bij elkaar, tig euro winkeltjes.

  3. Nog meer fitness in Weert. Wat heeft concurrentie voor nut als het op termijn de doodsteek betekent voor een vd concurrenten.

Comments are closed.