Basketbalster Kiki Fleuren op dreef

Foto: Het Nederlands team U16 met hierbij nummer 8 Kiki Fleuren uit Weert

Kiki Fleuren geboren en getogen op Laar, speelt momenteel met het Nederlands damesteam onder 16 jaar (U16), op het Europees kampioenschap – Divisie B – dat gehouden wordt in Roemenië.

De dames hebben momenteel in de poulefase nog twee wedstrijden te gaan. De vier wedstrijden die ze inmiddels de afgelopen week hebben gespeeld zijn allemaal in winst omgezet. Een plaats in de volgende ronde ligt dus in het verschiet. De Weertse basketbalster heeft de eerste 4 wedstrijden flink wat speelminuten gehad en ook geregeld het netje weten te vinden met in de laatste twee wedstijden in totaal maar liefst 19 punten!

Van de B-Divisie zijn geen rechtstreekse beelden te zien, maar je kan de ‘stats’ van de wedstrijden wel live volgen via www.fiba.com/europe/u16bwomen/2016 . Hier is ook het speelschema van het vervolg van het toernooi terug te vinden.