Foto’s – De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 13.15 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Suffolkweg-Zuid in Weert.

Ter hoogte van de splitsing met de Princenweg waren een bestelbus en personenauto met elkaar in botsing gekomen. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. De slachtoffers zijn ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De kinderen van het gezin uit Belgiƫ die in de auto zaten kregen een knuffelbeertje van de hulpverleners.

Enkele gezinsleden zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De slachtoffers die in de bestelbus zaten assisteerde de politie bij het vrijmaken van de weg. Ten gevolge van het ongeval ontstond er een file met voornamelijk vrachtverkeer. De weg is inmiddels vrijgegeven.

2 REACTIES

  1. Oehh dat zit vol cynisme. maar de voorste 2 vrachtauto’s zijn voor bulktransport en die komen al niet bij de lidl. je roept zomaar wat

Comments are closed.