Foto’s – Van zaterdag 27 augustus tot en met woensdag 31 augustus 2016 is het kermis in Budel. Burgemeester Vermue opent de kermis op zaterdag om 19.00 uur bij de Hernieuwde Levenskracht.

Vijf dagen en niet te vergeten nachten is heel Budel in de ban van draaien, schudden, gillen en gieren. Maar liefst 32 attracties staan in het Budel centrum opgesteld, variërend van eetzaken, behendigheidszaken en kinderzaken tot grootvermaak.

Om het kermisgebeuren nog sfeervoller te maken zal de horeca zorgen voor muziek en gezellige terrasjes. Weekblad De Grenskoerier brengt op woensdag vóór de Budelse kermis de enige echte kermiskrant uit met daarin interviews, verhalen, promotionele activiteiten en andere ditjes en datjes die met de kermis te maken hebben.

De attracties staan al zo goed als klaar. De exploitanten zijn druk met de puntjes op de i te zetten zoals een schoonmaakbeurt. Ook de horeca is druk bezig met de voorbereidingen zodat komend weekend de drank koud staat.

Meer info: https://www.facebook.com/KermisBudel/ en www.kermisincranendonck.nl