Buitenbios in park Aan de Bron

Op zaterdagavond 10 september organiseren de wijkraden Biest en Groenewoud wederom een gezellige avond met een buitenbioscoop. De filmavond start rond 20.00 uur.

Dit jaar wordt de film Monsters, Inc. vertoond. Een film voor jong en oud! De filmavond zal plaatsvinden in het park Aan de Bron gelegen op de hoek van de Maaslandlaan en de Graafschap Hornelaan. Bij slecht weer wordt de film in de nabijgelegen sporthal Aan de Bron vertoond. Iedereen is welkom om samen met elkaar te genieten van deze gezellige filmavond.

Dit gezellige evenement is als wijkactiviteit opgenomen in de leefbaarheidagenda 2016. Deze leefbaarheidagenda is een onderdeel van ‘Mijn Straat Jouw Straat’. ‘Mijn Straat Jouw Straat’ is een samenwerkingsverband tussen Gemeente Weert, Wonen Limburg, Politie Limburg-Noord, Punt Welzijn en wijk- en dorpsraden. Al deze betrokkenen hebben het gezamenlijke doel de leefbaarheid en sociale samenhang in de wijken en dorpen te verbeteren.

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt er dit jaar geen barbecue georganiseerd en worden er geen blikjes fris verkocht. Vanaf 19.30 uur kun je een plekje zoeken voor de film. Neem hiervoor jouw eigen dekentje of stoeltje mee, zodat je heerlijk comfortabel naar de film kan kijken. Om het nog extra gezellig te maken en een echt bioscoopgevoel te krijgen, is er gratis popcorn en ranja voor de kinderen.

De gehele avond wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren en zal ook bij slecht weer doorgang vinden. Bij slecht weer wordt de film namelijk vertoond in de nabijgelegen sporthal Park Aan de Bron. Je hoeft in dat geval geen eigen stoeltjes of dekentjes mee te nemen.

Meer informatie wordt verspreid via www.groenewoudweert.nl.