Dag van het Kempen-Broek

Op 4 september wordt in samenwerking met de Dorpsraad Stramproy, Kindervakantiewerk Stramproy, VVV Weert en VVV Midden-Limburg de Dag van het GrensPark Kempen~Broek georganiseerd.

Op het kerkplein van Stramproy is het gezellig vertoeven met een boerenmarkt, een terrasje, kinderanimatie en muziek. Je kan er starten voor een fietstocht van 40 km die je langs een aantal molens en de Landdag Altweerterheide voert. Drie van deze molens zijn die dag te bezichtigen. Je krijgt ter plaatse een kaartje mee.

Wandel je liever? Aan het Vosseven start om 11.00 uur en om 13.30 uur zowel een cultuurhistorische wandeling als een natuurstruintocht. Een huifkar brengt je tot daar en komt je daar ook weer oppikken. Geen zin om te wandelen? Dan blijf je gewoon gezellig in de huifkar zitten en doe je een rondje.

Wil je eens op de Landdag Altweerterheide gaan kijken? Ook daar naartoe en weer terug kan met een huifkar. Of je gaat te voet van het Vosseven naar de Landdag (je krijgt van de organisatie een kaartje met de route erop mee). Terug komen kan weer met de huifkar.

Vertrek-uren huifkar 1 op het Kerkplein van Stramproy (rondje Kerkplein Stramproy – Vosseven – Kerkplein Stramproy):
• 10.15u.
• 12.30u.
• 14.45u.

De vertrek-uren van huifkar 2 (rondje Kerkplein Stramproy – Landdag Altweerterheide) worden nog op de website www.kempenbroek.eu geplaatst.

www.kempenbroek.eu

poster-landdag-2016_web