Eerste palen uitbreiding DC Lidl

Foto’s – Het grote distributiecentrum van de Lidl dat gevestigd is op industrieterrein De Kempen in Weert wordt uitgebreid. De eerste palen staan inmiddels in de grond.

Na enkele weken van voorbereidingen en het doorlopen van het vergunningentraject is men nu daadwerkelijk begonnen met de uitbreiding van de expeditiehal. In november 2010 opende de supermarktketen het distributiecentrum aan de Singelvenweg in Weert. Het gaat inmiddels zo goed bij de Lidl dat men ruimte te kort komt en uitbreiding noodzakelijk is. Het distributiecentrum verzorgt de bevoorrading van de Lidl-winkels in geheel Zuidoost-Nederland.

Volgens het ingediende plan gaat het om de uitbreiding van het kantoor, de expeditiehal en 40 extra parkeerplaatsen. Naast de uitbreiding komt er los van de bestaande bebouwing een buitenopslag, portiersloge en een transformatorhuisje.

Extra ruimte betekent in dit geval ook extra werkgelegenheid. De Lidl heeft nog veel vacatures beschikbaar voor het DC in Weert: http://iwdg.nl/2bhFU07.