Getuigen mishandeling gezocht

In de nacht van dinsdag op woensdag (10 augustus 2016) kreeg de politie omstreeks 0.30 uur een melding van een mishandeling op de Ringbaan-Oost ter hoogte van de voetgangersbrug.

Ter plaatse troffen agenten een persoon aan die zwaar was toegetakeld. Het slachtoffer had zwaar lichamelijk letsel opgelopen en verblijft momenteel in het ziekenhuis. De politie wist een verdachte aan te houden. Aanleiding van de mishandeling was waarschijnlijk een conflict in de relationele sfeer, zo meldt de politie via Facebook.

De politie wil graag in contact komen met getuigen. Waarschijnlijk zijn er meerdere automobilisten getuige geweest van het incident. Ben of ken je iemand die iets heeft gezien? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844 en vermeld het registratienummer 2016 14 6670.