Op woensdag 31 augustus wordt de inmiddels tot traditie verheven kinderbraderie in Weert weer georganiseerd.

In de Hoogstraat en op de Oelemarkt krijgen kleine ondernemers de mogelijkheid hun waren te verkopen. Vanaf 09:00 uur mogen kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, hun plaatsje bemachtigen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Zoals elk jaar staat er op het plein ook weer een kleurrijk springkussen waar de kids zich de hele dag kunnen uitleven.

De Kinderbraderie wordt georganiseerd door Centrummanagement Weert, in samenwerking met winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion. Al jaren staat de dag voor zowel kinderen als hun ouders bekend als een gezellige doorgaans zonovergoten dag. Meer informatie over (zomervakantie)evenementen in Weert is te vinden op www.metonsinweert.nl.

1 REACTIE

  1. De kinderen zullen wel bezig zijn met het verzamelen van spulletjes, misschien hebben oma en opa nog een zolder, succes gewenst.

Comments are closed.