Mijl van Mares in beeld

Maarheeze – Foto’s – Vrijdag werd de 55e editie van de in de regio bekende en populaire wielerronde de Mijl van Mares verreden.

Het evenement trekt altijd veel bezoekers uit Zuid Oost Brabant, Limburg, België en zelfs Duitsland. Een aantal bekende renners deden mee zoals Lars Boom, Stef Clement, Jelle Vanendert, Roy Curvers en Wilco Kelderman. Ook een groot aantal minder bekende namen maar Brabantse wielrenners namen deel aan de mijl.

Podiumplaatsen waren dit jaar voor Wilco Kelderman (1e), Lars Boom (2e) en Roy Curvers (3e). Het was aangenaam zomerweer en gezellig druk langs het parcours in Maarheeze. Langs het parcours was veel te beleven, van muziek tot BBQ en van kindervermaak tot familie’s die gezellig met zijn allen langs het parcours genieten van een glas wijn en de nodige culinaire hapjes.

Voor meer informatie over de Mijl van Mares (zoals de overige uitslagen van de dikke banden race en de elite/belofte) zie de website: www.mijlvanmares.nl