Politie zoekt eigenaren fietsen

Foto’s – Zaterdag is in Nederweert een persoon aangehouden die verdacht wordt van heling van diverse fietsen.

Bij de verdachte trof de politie vier fietsen aan. De politie heeft via Facebook een oproep geplaatst om de rechtmatige eigenaren te traceren. Een van de fietsen is inmiddels terug bij de eigenaar. Deze fiets was gisteren op het Lambertushof in Nederweert gestolen. Van de andere drie mogelijk gestolen fietsen is de eigenaar nog niet gevonden. Het is niet ondenkbaar dat (één van) deze fietsen in Weert zijn gestolen.

Ben of ken je de rechtmatige eigenaar van de fietsen, neem dan contact op met de politie. Refereer naar zaaknummer 2016 1444 36. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex in Roermond. Daar voert de politie nader onderzoek uit.

[nggallery id=’4153’]