Rechtszaken & faillissementen

Regelmatig krijgen we de vragen over wanneer iemand voor de rechter moet verschijnen en/of er een bedrijf failliet is in de regio Weert.

Om die vragen zo snel mogelijk en zonder tussenkomst van de redactie te beantwoorden zijn er nu een tweetal nieuwe pagina’s aangemaakt op WdG. Je kan ze raadplegen via de menuknoppen:

Economie > Faillissementen
weertdegekste.nl/insolventieregister/
Op deze pagina vind je een overzicht van alle faillissementen in de regio Cranendonck – Leudal – Weert – Nederweert. De pagina is met goedkeuring van de Raad voor de Rechtspraak rechtstreeks verbonden met het Centraal InsolventieRegister. De gegevens worden elke dag automatisch vernieuwd. Nadat een faillissement definitief is uitgesproken verschijnen er verslagen, en ook deze kun je via deze pagina raadplegen.

Onger Os > Strafzittingen
weertdegekste.nl/strafzittingen/
Het Openbaar Ministerie publiceert elke week een overzicht van rechtszittingen die gepland staan in Limburg. Het komt met enige regelmaat voor dat iemand uit de regio Weert zich moet verantwoorden voor de rechtbank wanneer hij of zij wordt verdacht van een ernstig misdrijf. Deze rechtszittingen verschijnen op deze pagina.