Foto’s – Twee reizigers hebben maandagavond een uur vast gezeten in een vastgelopen lift op het NS-station in Weert.

De reizigers waren net de trein uitgestapt met hun fiets en bagage en waren op weg naar beneden. De lift ging een klein beetje omlaag, maar lief vervolgens vast. Familieleden sloegen vervolgens alarm bij de NS die aangaf dat hulp onderweg was, echter duurde dat langer dan de aangegeven 20 minuten.

Na een uur wachten was het geduld op en werd het benauwd in de lift. De brandweer werd gewaarschuwd om inmiddels een bekend ritueel in gang te zetten. Intussen was ook een beveiligingsbeambte vanuit Eindhoven gearriveerd. Vanuit de technische ruimte werd de lift naar beneden gehaald waarna de reizigers uit de lift konden stappen.

Na een dikke dankjewel voor de brandweerlieden gingen de reizigers, met vertraging, maar opgelucht naar huis. De lift werd buiten werking gesteld en een monteur gewaarschuwd.
[nggallery id=’4170’]

2 REACTIES

  1. Laten we nog meer kantoorbaantjes verzinnen zodat er nog minder geld is voor uitvoerende mensen en alles nog langer gaat duren. Ik hoop dat de rekening van de brandweer naar de NS gaat.

  2. PS, vergat iets, laten we ook dat nieuwe, niet volledig doorgeteste computersysteem aanschaffen zodat we wat meer storingen krijgen (die dan weer moeten worden opgelost door die uitvoerende personeelsleden waar geen geld voor is).

Comments are closed.