Schutterij St.Sebastianus Laar – Weert organiseert in het eerste weekend van september het 379e bondsschuttersfeest van de Kantonnale Bond Eendracht Maakt Macht Weert.

Vrijdag – Feest in de wei
Vrijdagavond 2 september verzorgt schutterij Sint Sebastianus Laar een fantastisch feest op de Grasdijk 5 te Nederweert. DJ Stijn Broods zal de aftrap geven, gevolgd door de Bluegrass band The Hillbilly Moonshiners. The Hillbilly Moonshiners zijn een hedendaagse bluegrassband uit het zuiden van Nederland en spelen je favoriete songs van toen en nu.

Aanvang is om 20:00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 5,00. Op de dag zelf bedragen de kaarten € 7,50.

Voorverkoopadressen:
• Beej Bertje Laar
• Kleine Winst Nederweert
• Aod Bosseve Boshoven
• De Prins Ospel
• Maroy Bar Stramproy
Voorverkoop via email: [email protected]

Zaterdag – Kofferbakverkoop
Zaterdag 3 september vindt de kofferbakverkoop plaats. Heb je een zolder of garage die vol met spullen staat waar je toch helemaal niets meer mee doet? Dan is de kofferbakverkoop georganiseerd door Schutterij Sint Sebastianus Laar – Weert zeker iets voor jou! De kofferbakverkoop zal plaats vinden op zaterdag 3 september 2016 aan de Grasdijk 5 te Nederweert van 09:00 tot 15:00 uur. Bij een kofferbakverkoop worden tweedehands spullen vanuit de kofferbak van een auto verkocht. Heb je geen spullen die je kan verkopen maar wil je juist spullen kopen dan ben je uiteraard van harte welkom! Entree is gratis. Tevens vindt op zaterdag het persoonlijk kampioenschap schieten plaats. Dit begint op 10.00 uur.

Zondag – Schuttersfeest
Op zondag 4 september zal het 379e schuttersfeest van de schuttersbond Eendracht Maakt Macht plaatsvinden. Het programma luidt als volgt:

10:30 uur – ontvangst deelnemende schutterijen
11:00 uur – start marswedstrijden
12:00 uur – officiele opening door genodigden
12:30 uur – optocht 24 deelnemende schutterijen en gastverenigingen
13:30 uur – start beoordelingswedstrijden en vervolg marswedstrijd
13:30 uur – openingsschoten door genodigden
14:30 uur – start schietwedstrijd
20:30 uur – uitreiking prijzen

In de feesttent wordt gezorgd voor stemmingsmuziek door DJ Stijn Broods. Voor de jeugd is er een springkussen, schminken en windbuksschieten. Parkeren voor bezoekers en deelnemende schutterijen in de nabijheid van het feestterrein aan de Grasdijk 5 in Nederweert. Op het feestterrein zelf is een fietsenstalling aanwezig. Entree is gratis.