Sla een balletje met Daniel Shazada

Iedere woensdag en vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur (of op afspraak), kun je squashen tegen Daniel Shazada: een 17-jarig squashtalent uit Pakistan.

Voor slechts € 15 euro per half uur (exclusief baanhuur) heb je de kans met een toptalent te spelen of een leuk lesje te krijgen! Hiermee help je Daniel als topsporter. Hij kan zo zijn reiskosten betalen om toernooien te spelen.

In zijn thuisland Pakistan squashte Daniel op het hoogste niveau. In zijn leeftijdscategorie behoort hij tot de top 4 van Pakistan. In Weert aangekomen als asielzoeker, had Daniel in eerste instantie geen mogelijkheden om voldoende te trainen. Fitness- en squashcentrum My Healthclub in Weert heeft daarom aangeboden, dat Daniel dagelijks gratis mag komen trainen.

Door de dagelijkse training bij het squashcentrum viel Daniel echter flink af. AV Weert bood vervolgens aan, Daniel van extra voeding te voorzien. Ook andere initiatiefnemers en sparringpartners hebben Daniel extra geholpen aan rackets, materialen, reisgeld voor toernooien etc. Structureel is voor zijn sportcarrière echter extra geld nodig.

Inzamelingsacties
De Stichting ‘Gaan voor Goud’ is intermediair voor geldinzamelingsacties voor Daniel. Ook ondersteunt deze stichting Daniel met begeleiding door een voedingsdeskundige, sportarts enzovoort.

Je kunt nu tegen Daniel squashen of squashles krijgen. Als je geen lid bent van MyHealthclub (Parallelweg 102, Weert) worden de kosten van de helft van de baanhuur ook gerekend.

Ook bestaat er de mogelijkheid dat er clinic’s worden georganiseerd. Voor reserveren of meer informatie, bel Jan van Hoef: 06-12481347.