Nog een Springkussenzondag

Het thema van winkelzondag 28 augustus is Springkussenzondag. Al enkele jaren is dit het thema van de winkelzondag van juli. Wegens alle enthousiaste reacties (van kinderen, maar natuurlijk ook van hun ouders) heeft Centrummanagement ervoor gekozen dit jaar het thema tijdens de winkelzondag van augustus nogmaals te presenteren.

In samenwerking met winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion worden verspreid over de straten en pleinen in de binnenstad veel springkussens geplaatst. Met de vele verschillende soorten en kleuren kussens vormt het evenement een sfeervolle invulling van de zomerse winkelzondag. Terwijl de ouders lekker winkelen of genieten op een van de vele terrassen in Weert kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Springkussens variëren van een ballenbak voor de kleinsten tot een grote stormbaan voor de stoerste kids.

Elke laatste zondag van de maand is het winkelzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de winkelzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeergarages met een slagboom. Het volledige programma van de komende winkelzondagen is te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.