Twee inbraakpogingen

De wijkagent van Weert-Zuid heeft gisteren 2 aangiftes ontvangen van inbraakpogingen.

In de wijken Graswinkel en Keent heeft men gepoogd een woning binnen te treden via de achter- en garagedeur. Mogelijk zijn drie personen verantwoordelijk voor de inbraakpogingen. De wijkagent heeft via twitter een signalement verspreid en vraagt waakzaam te zijn. Het signalement luidt als volgt: 30-35jr, getint uiterlijk, zwart haar, 1.75-1.80m lang.

Als de inbraak slaagt dan kan dat een grote impact hebben op je gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in je huis geweest, ze hebben aan jouw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kun je er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in uw woning niet makkelijk is.

Lees meer via politie.nl: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html