Agenten in de zeik genomen

Gisteren plaatste de politie Weert een bericht op Facebook met een oproep of de rechtmatige eigenaren van gestolen fietsen zich wilden melden. De fietsen waren in beslag genomen nadat agenten in Nederweert een man hadden aangehouden op verdenking van heling van fietsen.

De politie kon na hun oproep twee mensen blij maken. Hun fiets bleek onlangs in Nederweert gestolen te zijn en deze kregen ze nu weer terug. De eigenaar van de in beslag genomen herenfiets heeft zich overigens nog niet gemeld. De politie is nog altijd op zoek naar de rechtmatige eigenaar.

De fietsendief vond het gisteren na zijn aanhouding nodig om de agenten de beledigen. Ook urineerde de verdachte in de ophoudkamer van het politiebureau in Weert, zo meldt de politie vandaag. De politie zal ook deze feiten de verdachte ten laste leggen. Tevens krijgt de verdachte een rekening voor de schoonmaakkosten.