Foto’s – De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 17.24 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Moeselschansweg in de wijk Graswinkel.

In de keuken was de vlam in de pan geslagen. De brand was overgeslagen naar het keukenblok. De bewoner wist het vuur voor aankomst van de hulpdiensten nog te doven. Daarmee wist hij verdere uitbreiding van de brand te voorkomen. Desondanks was er al flinke schade en rookontwikkeling ontstaan in de woning. De brandweer heeft het vuur definitief gedoofd en de woning geventileerd.

De man die in de keuken stond werd ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Ondertussen sloeg er de spreekwoordelijke vlam in de pan toen het slachtoffer een woordenwisseling kreeg met een andere man. De politie greep in en hield de mannen uit elkaar.

Het slachtoffer had mogelijk rook ingeademd en werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

[nggallery id=’4182’]

1 REACTIE

Comments are closed.