Weert en de Olympische Spelen

De Olympische Spelen in het Braziliaanse Rio de Janeiro zijn inmiddels begonnen. Vandaag komt Vera van Pol uit Tungelroy voor het eerst in actie. Maar de Olympische Spelen hebben meer linkjes met de regio Weert. Denk aan Rob Ehrens en Yvon Beliën. Hieronder een overzichtje.

Vera van Pol
De topturnster uit Weert komt vandaag voor het eerst in actie. Google heeft een wedstrijdschema van Vera online staan: http://iwdg.nl/2aIqbs0. Vandaag valt er nog een medaille te verdienen omdat eerst de kwalificatiewedstrijden plaatsvinden. Deze beginnen vanaf 14.45 uur Nederlandse tijd.

Volg Vera:
Weblog: http://www.gaanvoorgoud.nl/blogs/weblog-vera-in-rio/
Instagram: https://www.instagram.com/veravanpol/
TeamNL: https://teamnl.org/sporters/5563-vera-van-pol

Rob Ehrens
Rob Ehrens, die zich binnenkort gaat vestigen in Weert met een gloednieuwe springstal, is de bondscoach namens de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. In Rio is hij de coach voor de springruiters. Voor de springruiters van bondscoach Rob Ehrens begint het Olympisch toernooi op zondag 14 augustus met de eerste wedstrijd op tijd. Op dinsdag 16 en woensdag 17 is de landenwedstrijd waarbij in Londen de zilveren team medaille werd behaald. Vrijdag 19 augustus is de individuele finale.

Volg de ruiters van Rob Ehrens:
KNHS: http://www.ruitersinoranje.nl/
Twitter: https://twitter.com/Rob_Ehrens
TeamNL: https://teamnl.org/sporters/6048-rob-ehrens

Yvon Beliën
Topvolleybalster Yvon Beliën komt uit Budel en is oud-speelster van VC Weert. Yvon zit in het Nederlands vrouwenteam volleybal en mocht gisteren al in actie komen. Samen met haar team wist ze te zorgen voor een stunt en China te verslaan. Ook van haar heeft Google een speelschema online staan: http://iwdg.nl/2awgFVz

Volg Yvon:
Facebook: https://www.facebook.com/Yvon-Beli%C3%ABn-398781380261969/
Twitter: https://twitter.com/YvonBelien
TeamNL: https://teamnl.org/sporters/5469-yvon-belin