Win kaarten Diep a/d Waterkant

Winactie – Op zaterdag 3 september zal het terrein, naast Dennenoord aan de Voorhoeveweg in Weert, voor het vierde jaar op rij het decor zijn van Diep aan de Waterkant. Tussen de bomen pal naast de IJzeren Man zullen ook dit jaar weer diverse dj’s uit binnen- en buitenland hun opwachting maken.

“We zijn echt ontzettend blij met deze line up. Wat het extra speciaal maakt is dat we er als kleine organisatie in geslaagd zijn, de uit Duitsland afkomstige Karotte te strikken voor ons evenement. Dat hij ook nog een back2back set van 2,5 uur met Michel de Hey draait is helemaal te gek’’.

Naast Karotte en Michel de Hey zullen Nachtbraker, Samuel deep en Diep residents Marc Creemers, Merdeka en Trashcan de line up compleet maken. Inmiddels is ruim 60% van de beschikbare tickets verkocht. Wil je tickets bestellen? Klik dan op deze link: https://goo.gl/xf1qPJ. Wil je kans maken op 2 gratis tickets? Vul dat onderstaand formulier in.

WdG mag 2 x 2 gratis tickets verloten aan de lezers van dit bericht. Vul het onderstaande formulier in en je maakt direct kans. De prijsvraag duurt t/m zondag 21 augustus 21.00 uur.

De prijsvraag is afgelopen. De winnaars zijn bekend:
– S. Jenniskens
– G. Rietjens

Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen? Klik dan hier: https://www.weertdegekste.nl/?p=331512

De prijswinnaars krijgen van Weertdegekste.nl en de organisatie bericht per e-mail. De prijsvraag duurt t/m 21 augustus 2016. Alleen formulier met voor én achternaam dingen mee voor de prijs. Jouw ingevulde gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en ook nooit doorgegeven aan derden. Jouw gegevens worden na het beëindigen van de prijsvraag gewist. Het e-mailadres en de namen worden doorgegeven aan de organisatie voor de afhandeling van de prijsvraag. De winnaars worden met voorletter en achternaam op WdG vermeld ter kennisgeving aan andere deelnemers. Medewerkers van de organisatie en Weertdegekste.nl zijn uitgesloten van deelname evenals deelnemers van landelijke prijsvragenwebsites. Eén deelname per persoon / ip-adres. De uitslag wordt in week 34 op WdG gepubliceerd.