65 jaar Fotogroep Weert

Ben je vijfenzestig jaar en wil je gratis op de foto? Laat je dan thuis of op jouw eigen favoriete plekje fotografen door leden van de Fotogroep Weert. De vereniging bestaat dit jaar namelijk 65 jaar en via dit leuke fotoproject besteedt de club aandacht aan dit lustrum.

In het kader van het lustrum kun jij je gratis laten fotograferen door leden van onze vereniging. Een tweetal leden komt je portretteren in jouw eigen omgeving, op je favoriete plekje of bij een van je hobby’s. De deelnemers ontvangen een gratis foto op formaat 13×18 cm en een overzicht van andere foto’s, die gemaakt zijn. Aan de actie zijn geen kosten verbonden. Het fotoproject is een samenwerking met Foto Weert. Daar kun je jouw foto’s afhalen en eventueel bijbestellen.

Het project 65 jaar wordt afgesloten met een overzichtsexpositie in het centrum van Weert. Daar zullen foto’s van alle deelnemers op groot formaat getoond worden. Aanmelden kan tot 15 oktober via het e-mailadres [email protected] De club neemt dan contact met je op voor de verdere planning van de fotosessie.