Bar Battles in calisthenicspark

Op zondag 2 oktober 2016 zal de eerste Strength edition van de Bar Battles plaatsvinden in het Calisthenicspark van Weert (Molenakkerpark) van 13.00 tot 17.00 uur. Dit is een Calisthenics en Street Workout wedstrijd voor gevorderden. De wedstrijd is gratis te bezoeken.

Calisthenics bestaat uit oefeningen veelal met het eigen lichaamsgewicht. Hoe sterker je wordt hoe creatiever je kunt zijn of hoe meer extra gewicht je kunt toevoegen aan de oefeningen.

De wedstrijd bevat de volgende categorieën:
– Weighted Pull-ups 80kg- & 80kg+
– Weighted Dips 80kg- & 80kg+
– Weighted Muscle-ups 80kg- & 80kg+
– Max Hold: Planche
– Max Hold: Handstand
– Max Hold: Human flag
– Max Hold: Front lever
– Max Hold: Back lever

De wedstrijd belooft een spektakel te worden waar deelnemers uit verschillende landen op af komen. Voor de winnaars zijn er uiteraard leuke prijzen. Meer info is te verkrijgen via Punt Welzijn en via de facebookpagina: https://www.facebook.com/events/1767668136788407/.

bbse-flyer-3-nld