Albanera uit Ospel wint award

Ospel – Donderdagavond zijn de beste en populairste Nederlandse accommodaties bekendgemaakt tijdens de Zoover Awards 2016 in Utrecht. Buitenhuis Albanera uit Ospel mocht een gouden award in ontvangst nemen.

Meer dan 55.000 mensen hebben hun waardevolle stem laten horen door een review te plaatsen van hun favoriete accommodatie. Binnen de zeven categorieën hebben meer dan 3000 accommodaties gestreden voor een Gouden of Oranje Zoover Award. De gouden awards gingen naar de Best Gewaardeerde (met hoogste waarderingscijfer) en Populairste (met meeste stemmen) accommodaties.

In de categorie ‘Vakantiehuis’ won Groepsaccommodatie / buitenhuis Albanera uit Ospel de gouden Zoover award. Zij wisten met 146 reviews een 9,6 als cijfer te scoren.

“We zijn nog even een beetje beduusd. Maar morgen krijgen we weer een nieuwe groep in ons huis en gaan we gewoon weer door met wat we fijn vinden om te doen. Een gezelschap een paar mooie dagen bezorgen”, aldus Anita en Marcel.