Update 11.09u – Nederweert – Foto’s/video – De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 9.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Gebleektendijk in Nederweert-Eind.

Voorbijgangers hadden een scooterrijder in een maisveld naast de weg zien liggen. Ze waarschuwden de hulpdiensten. Het was meteen duidelijk dat het een ernstig ongeval betrof. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen om medische bijstand te verlenen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer al ter plekke te zijn overleden, de toegesnelde hulpverleners konden niets meer betekenen voor het slachtoffer.

De scooterrijder is waarschijnlijk met zijn voertuig tegen een boom gebotst en vervolgens in het naastgelegen maisveld terecht gekomen. Politie-onderzoek moet uitwijzen wat er precies gebeurd is. De weg voorlopig afgesloten voor onderzoek.

Update van politie 11.09 uur:
De overleden scooterrijder die vanochtend langs de Gebleektedijk werd aangetroffen door een passant betreft een 36-jarige man uit Leveroy. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht en gaat uit van een eenzijdig ongeval. Naar alle waarschijnlijkheid heeft het ongeval gisteravond plaatsgevonden.

Video via Youtube:
https://youtu.be/ECE-cGD3vQQ

[nggallery id=’4230’]

3 REACTIES

  1. So die heeft daar dan de hele nacht gelegen. Dat moet een knal zijn geweest. Wat een nare situatie. Sterkte aan de nabestaanden

Comments are closed.