Drie gerenommeerde winkels dicht

Een pijnlijke klap in drievoud voor de Weerter binnenstad. Op korte termijn zullen drie gerenommeerde winkels hun deuren sluiten. Het betreffen Kollee Muziek, Dierenspeciaalzaak Princen en Kookwinkel Manger Mangiare.

Kollee Muziek
Na bijna 70 jaar stopt de enige muziekwinkel die Weert nog rijk is. De huidige eigenaren Lies & Will Lomans hebben besloten om na 25 jaar een andere weg in te slaan.

Will werkt al 38 jaar bij de firma en is samen met zijn vrouw vanaf 1992 als zelfstandig ondernemer actief in de Maasstraat in Weert. Door de sterk veranderende economie en het aflopen van het huidige huurcontract, waarbij weer 5 jaar getekend moest worden, is de beslissing om te stoppen in een stroomversnelling terecht gekomen. Het bereiken van een bepaalde leeftijd is mede aanleiding geweest om deze snelle beslissing te nemen. Het gaat de eigenaren natuurlijk aan het hart om met dit bedrijf te stoppen maar het verstand wint het van het gevoel.

De komende maanden wordt alles leeg verkocht zodat de klanten nog een keer kunnen binnenlopen en eventueel profiteren van de aanbiedingen.

Meer informatie: https://www.facebook.com/KolleeMuziek

Dierenspeciaalzaak Princen
Na 58 jaar sluit Dierenspeciaalzaak Princen haar deuren aan de Maaspoort in Weert. Princen was jarenlang voor veel mensen uit de regio Weert een vertrouwd adres voor dierenbenodigdheden. Ook kon men er terecht voor het advies over dieren.

De grote uitverkoop is reeds gestart. Op 23 september 2016 zullen de deuren van Princen definitief sluiten.

Meer informatie: https://www.facebook.com/princendierenspeciaalzaak

Kookwinkel Manger Mangiare
Manger Mangiare in de Beekstraat gaat in de loop van 2017 haar deuren sluiten. Deze winkel bood alles voor de keuken. Pannen, boeken, servies en ook advies. In het pand werden ook kookcursussen gegeven. Dat was voor veel mensen een smakelijk en leerzaam avondje uit. Maar ook hieraan komt een einde.

Vanwege de grote voorraad is men al gestart met de uitverkoop.

Meer informatie: https://www.facebook.com/Manger-Mangiare-130568353742903/