Nieuwsbrief WMO, jeugd en werk

Vandaag verschijnt het eerste nummer van de maandelijks nieuwsbrief over Wmo, jeugd, werk en inkomen; een pagina vol met verhalen en informatie over hoe we in Weert elkaar helpen, dingen samen doen en zelf organiseren. Deze nieuwsbrief verschijnt elke maand in huis-aan-huis blad ‘1Weert’.

In het eerste nummer staan verhalen over mantelzorgondersteuning, sollicitatietraining voor anderstaligen en de eerste Goedbezig Beursvloer. Wethouder Paul Sterk: “De nieuwsbrief ‘Samen leven in Weert’ is een van de middelen waarmee de gemeente inwoners op de hoogte wil houden van de ontwikkelingen in Weert op weg naar een zorgzame samenleving”.

De Vraagwijzer
Vast onderdeel van de nieuwsbrief is de rubriek van De Vraagwijzer. Daarin komen veel gestelde vragen met antwoorden aan bod. Vragen over bijvoorbeeld Wmo, hulp bij uw schulden of regelingen die u op weg helpen.

Digitaal lezen
Wil je ‘Samen leven in Weert’ digitaal lezen of bijvoorbeeld naar iemand doorsturen? Op www.weert.nl/Samen-leven-in-Weert vind je voortaan alle nummers. Wil je ‘Samen leven in Weert’ iedere maand via de mail ontvangen? Meld je dan aan via www.weert.nl/nieuwsbrief.