Foto’s – Zondag werd door de wijkraad van Leuken een groots wijkfeest georganiseerd in het Luuëkerpârk.

De afgelopen jaren is er in de wijk Leuken hard gewerkt door en voor bewoners aan de realisatie van het Luuëkerpârk, met daarin onder meer een moestuincomplex, kabelbaan, de natuurlijke speeltuin en fietscrossbaan. Om dit te vieren vond er een feest plaats in het park met activiteiten.

Er was van alles te beleven in het park. De kinderen leefden zicht helemaal uit op de springkussens en in de natuurspeeltuin. Ook de demonstraties van de brandweer en politie werden druk bezocht. De volwassenen lieten zich rondleiden door het moestuinencomplex en proefde lekkernijen met ingrediënten vanuit de moestuinen. Dat in combinatie met een kop koffie van Bici Barista was het genieten op Leuken. Bekijk een sfeerimpressie.