Grote kerstwinkel in V&D-pand

Halverwege oktober zal in het voormalige pand van de V&D in de Muntpassage een grote kerstwinkel haar deuren openen.

De winkel genaamd ‘It’s All About Christmas’ zal drie maanden (tot halverwege januari 2017) geopend zijn. In de grote winkel kun je straks terecht voor kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstballen en allerlei andere kerstdecoratie. De eigenaar van de tijdelijke kerstwinkel opent ook 11 andere vestigingen in steden zoals o.a. Antwerpen, Maastricht en Lelystad, zo geeft een woordvoerster van de Muntpassage aan. Er is ook voor Weert gekozen vanwege de centrale ligging en de Belgische bezoekers die elke week veelvuldig in Weert te vinden zijn.

De winkel zal zich vestigen op de begane grond, wat goed is voor een vloeroppervlakte van 1600 m2. Vandaag heeft de huurder de sleutel gekregen en zal komende week direct starten met de inrichting van de winkel. Naar verwachting neemt de inrichting 4 weken in beslag. Zo zal halverwege oktober een donker gedeelte veranderen in een sfeervol verlichte hoek van de Muntpassage.

Meer informatie: www.kerstversiering.nl