HartvoorBurgers zoekt dromen

De Stichting HartvoorBurgers is op zoek naar vernieuwende ideeën om Weert nog mooier en aantrekkelijker te maken. De Stichting werkt samen met de Gemeente Weert, Wonen Limburg, Punt Welzijn, en enkele Limburgse mediaorganisaties.

In 2014, tijdens Weert 600 jaar Stad, was het voor de Weertenaren mogelijk om via de website www.mijndroomvoorweert.nl een droom voor Weert in te sturen. Er werden veel dromen ingestuurd en sommigen werden beloond met een prijs. Maar er zitten veel goede ideeën tussen waar Stichting HartvoorBurgers meer mee wil doen. Conform de privacy-wetgeving mag de organisator van de actie geen gegevens van de inzenders doorsturen. Daarom komt HartvoorBurgers met een oproep.

Is jouw droom niet geselecteerd voor de top 6 voor een prijs, dan wil Stichting Hart voor Burger helpen hem onder de aandacht te brengen en wellicht te realiseren. Stuur jouw droom en contactgegevens naar [email protected], en dan plaatsen zij het op hun site.

Meer informatie: www.hartvoorburgers.nl (plaats jouw ideeën, voorstellen of commentaar op deze site).