Foto’s – De politie heeft dinsdagochtend een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Bomansstraat in de wijk Rond de Kazerne.

In de woning troffen agenten 54 hennepplanten aan. De bewoner van de woning is aangehouden. De hennepplanten en de apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Voor zover bekend is er geen sprake van diefstal van stroom.

[nggallery id=’4280’]

8 REACTIES

  1. Gewoon verklaren dat het voor eigen gebruik is.
    Er is ook geen sprake van stroomdiefsal.
    Dus dan kom je er met een lullige boete vanaf haha.
    En de volgende keer een betere filter er tussen zetten, dan heb je het probleem ook niet dat de buren gaan bellen.

  2. Ja. Van het stadskoffiehuis heb ik enkel een vermoeden. Maar die andere shop heeft een ingang die “nooit zichtbaar gebruikt wordt” maar waar wel een camera boven hangt. Het zou ze natuurlijk enorm sieren als ze die wiet om 04:20 in de ochtend geleverd kregen. Ook staat in de stad enkel ‘s avonds een beveiliger, daar elders ten alle tijden als de shop open is. Hoe zou dat komen?

Comments are closed.