Jonge ondernemers bundelen krachten

​Afgelopen zaterdag heeft het team van Ultimate Perfection uit Weert een bijzondere fotoshoot georganiseerd. De jonge ondernemers van Greve Fotografie en Loods 37 boden hun medewerking aan om dit mogelijk kunnen maken.

Tijdens deze shoots zijn diverse motoren en luxe auto’s aanwezig geweest en zijn er professionele opnames gemaakt met videocamera’s en drones. Deze middag zijn een tiental sporters van Loods 37 in actie geweest om de beste foto’s en video’s vast te kunnen leggen in zowel buiten als binnen de sportschool. Wat de resultaten hiervan zijn zul je via de social media kanalen van Ultimate Perfection en Greve Fotografie voorbij zien komen.

Tim Meuwissen en Joëlle Frencken zijn per januari 2016 online gegaan met hun sportkleding onder de naam Ultimate Perfection. Zij zorgen voor hoogwaardig kwaliteit fitnesskleding en zullen hiernaast ook uitbreiden met hun LTMT lifestyle kleding die begin deze maand zullen verschijnen. Doordat zij op social media erg actief zijn en hun enthousiaste klanten willen toekomen zijn zij op het idee gekomen om fotoshoots te organiseren voor een select aantal klanten/volgers.

In de toekomst zullen zij regelmatig shoots voor hun klanten organiseren op verschillende locaties.

Check www.facebook.com/ultimateperfectionofficial en/of volg ze op instagram: @ultimateperfectionofficial om op de hoogte te blijven.