Kermis in Stramproy

Zaterdag 10 t/m dinsdag 13 september 2016 is het kermis in Stramproy. Op- en rond het kerkplein staan attracties opgesteld voor jong en oud. Voor de kleinste bezoekers is er bijvoorbeeld Dumbo en het eendensportje. Voor diegenen die wat meer snelheid willen is er de swingende Break Dance en de Rupsbaan.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. De oliebollen en churros mogen natuurlijk niet ontbreken. Op de kermis kun je ook genieten van een gebakken visje of loempia. Voor de kinderen komen Anna, Elsa en Olaf op visite in Stramproy. Je kan de sprookjesfiguren uit de Disney-film Frozen ontmoeten op dinsdag 13 september van 16.00 tot 18.30 uur.

Een bezoek aan de kermis wordt veelal gecombineerd met een avondje doorbrengen bij de gastvrije horeca van Stramproy. Ook zij hebben voor wat leuke extraatjes gezorgd, zo zal op zaterdag bijvoorbeeld het DJ-duo Barend & Wijnand van 3FM draaien bij de Maroy Bar.

Attractielijst:
Oliebollenkraam met churros
Autoscooter
Cranes
Break Dance
Lijntrek
Rupsbaan en boksbal
Schietsalon
Dumbo
Snoepkraam
Pinda-Popcorn/suikerspin
Eendensportje
Vietnamese Loempia’s
Happy Farm
Vispaleis

Kermis Stramproy 2016 FB Posts.indd