Maaike inspireert jonge zwemmers

Foto’s – In het kader van de Nationale Sportweek gaf top-triatlete Maaike Caelers vanochtend een clinic bij zwembad de IJzeren Man. Zwemmen is een van de drie onderdelen van de triatlonsport.

In samenwerking met zwembad de IJzeren Man en Stichting Gaan voor Goud gaf Maaike een unieke training waarbij de jonge zwemmers tussen de 8 en 18 jaar inspiratie opdeden en tips kregen. Maaike Caelers uit Weert behoort tot de top van de Nederlandse triatlon en het was dan ook een bijzonder moment voor de zwemmers om van een topsportster les te krijgen. De jongeren namen vol enthousiasme deel aan de clinic. Naast de inspiratie kregen ze deelnemers ook een presentje mee naar huis.

Tijdens de Nationale Sportweek 17 t/m 25 september 2016 organiseert Zwembad De Ijzeren Man extra activiteiten waaronder een glijbaanrace en open trainingen van ZPC de Rog. Ook krijg je op een een aantal dagen korting op de entreeprijs. Kijk voor meer informatie op http://www.zwembadweert.nl/?nieuws_150/nl.

[nggallery id=’4275′]