MakeTech Café krijgt vervolg

Netwerken in een bijzonder en vernieuwend jasje. Dat is het MakeTech Café!

Het MakeTech Café wordt dé plek voor collega’s, ondernemers, studenten, docenten, en bestuurders om elkaar te ontmoeten en inspireren! Een goed gesprek, de laatste ontwikkelingen, interessante mogelijkheden, alles komt samen met een smakelijk hapje en een lekker drankje. Na de eerste succesvolle editie op 26 mei j.l. wordt er een vervolg gegeven aan het netwerkevenement.

Het tweede MakeTech Café vindt plaats op donderdag 6 oktober bij brasserie de Soos in Weert en is toegankelijk voor leden, introducés en genodigden. Voor boeiende onderwerpen, presentaties, een sfeervolle ambiance en smakelijke hapjes wordt gezorgd. De entree is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Zet donderdag 6 oktober alvast in jouw agenda en meld je aan op onze website: www.maketechplatform.nl/cafe.

make_tech_cafe_2_poster