Matheu is een echte ‘Super Kid’

Vrijdagavond schitterde Matheu Hinzen uit Weert in het RTL4-programma ‘Super Kids’. Het musicaltalent was te zien in de eerste aflevering van het tv-programma.

Matheu heeft als droom om een musicalster te worden en hij is hard op weg om dat te worden. Eerder mocht Matheu al een rol vervullen in de film ‘Bloed, zweet en tranen’ en ook kreeg hij een hoofdrol in de musical ‘Ciske de Rat’. Vrijdag werd nogmaals duidelijk dat de 9-jarige Weertenaar een echt supertalent is.

Na het optreden kreeg Matheu maar liefst 170,5 punten. Carlo Boszhard, die ook in musicals speelt, was vol lof over Matheu. “Jij hebt het”, zo beaamde Carlo. Een plek in de halve finales was dan ook weggelegd voor de ‘Super Kid’.

Bekijk het optreden terug (via RTL XL):
http://iwdg.nl/2bLdgFS