Foto’s – De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 13.55 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Wiekendreef in de wijk Molenakker.

Ter hoogte van de Korbeel was een motor tegen een stilstaande auto gebotst. De motorrijder probeerde nog uit te wijken, maar schramde de auto en vloog over de kop. Getuigen boden direct eerste hulp en waarschuwde de hulpdiensten.

De motorrijder kreeg een nekkraag om en is overgebracht naar het ziekenhuis.

[nggallery id=’4310’]

8 REACTIES

  1. Is me als kind ook ooit gebeurd. Keek niet voor me, naar links richting de kameraad met wie ik aan het praten was. Dat was denk ik wel met een lagere snelheid dan de motorrijder uit dit artikel.

  2. @disqus_BFcmmmIVZT:disqus
    Volgens mij is er meer met jou gebeurd toen je kind was, aan jou nutteloze reactie’s te lezen.
    Volgens mij ben je vaak gevallen, op je bolle hoofd.
    Hou gewoon je praatjes bij je, want niemand zit hierop te wachten

  3. Je kan ervoor kiezen mij te blocken. Dan zie je geen enkele reactie van mij meer. Verder enorm bedankt voor je inhoudelijke bijdrage. Maargoed, je beticht mij van “nutteloze reactie’s” terwijl bij dit onderwerp, mijn eerste bijdrage wel ontopic is, en die van jou niet. De logica die je op mij toepast ook graag op jezelf toepassen. 🙂

  4. Gewoon even naar user “Gewetj” zijn/haar profiel gaan, de laatste 10 comments lezen, en daar zelf je conclusie uit trekken. 😉

Comments are closed.