John Gerits organiseert reüniereis

Muziekdocent John Gerits, docent aan de Philips van Horne scholengemeenschap en Het College in Weert, gaat met pensioen en organiseert daarom voor de allerlaatste keer een
Praagreis. De reüniereis vindt plaats van woensdag 26 tot en met zondag 30 april 2017 en kost € 549 per persoon.

Vervoer per luxe touringcar van Weert naar Praag, verblijf in 4-sterren hotel Diplomat, diners met live muziek en diverse excursies zijn bij deze prijs inbegrepen. Het programma beslaat de hoogtepunten van dertig jaar Praagreizen. Bezoek aan opera en discotheek ontbreken uiteraard niet. Vanzelfsprekend is er ook tijd ingeruimd om herinneringen op te halen met elkaar.

De muzikale excursiereis naar Praag is bedoeld voor alle oud-leerlingen die in de afgelopen dertig jaar deze stedentrip met John Gerits hebben gemaakt en deze willen herbeleven. Oud-leerlingen die eindexamen Muziek hebben gedaan, maar in hun middelbare schooltijd de Praagreis niet meegemaakt hebben zijn eveneens welkom om deel te nemen. Tevens is het voor de deelnemers mogelijk om hun partner mee te nemen, zodat hij of zij ook de bijzondere sfeer van deze Praagreis kan ervaren.

Reden voor Gerits om deze reüniereis te organiseren, is dat hij nog regelmatig van ex-deelnemers hoort hoe geweldig zij deze reis tijdens hun middelbare schooltijd vonden. Daarom wil hij alle scholieren die in de laatste dertig jaar met hem op reis zijn geweest nog één keer in de gelegenheid stellen om nog één keer met zijn allen naar Praag te gaan.

Aanmelden kan tot en met zondag 30 oktober via [email protected] Via dit adres is ook meer achtergrondinformatie te verkrijgen.