Nieuwe netwerkclub JONG! Weert

JONG! doet ook bedrijfsbezoeken in het buitenland

Weert is een nieuwe netwerkclub rijker, namelijk JONG! Weert. JONG! is een frisse netwerkclub gericht op zowel JONG! ondernemers als JONG! werknemers uit de regio. Het bestaande JONG! netwerk is momenteel al erg succesvol in o.a. Valkenswaard en Veldhoven. Ook in Deurne en Nuenen wordt de komende maanden een vereniging gestart. De initiatiefnemers wilden ook graag in Weert van start gaan met als doel om ook een verbinding te leggen tussen de verschillende deelnemende gemeentes en ondernemers.

JONG! staat voor Jong, Ondernemend, Nieuwsgierig en Gezellig. Het doel van JONG! Is het bij elkaar brengen van leden om te sparren over alledaagse (zakelijke) onderwerpen en het eigen netwerk flink uit te breiden. JONG! legt bewust niet de nadruk op acquisitie, maar op laagdrempeligheid en waar gezellig borrelen met een passend programma centraal staat.

Elke zes weken wordt er een bijeenkomst georganiseerd, waarbij wordt afgewisseld tussen de thuislocatie (De SooS, Weert) en bedrijfsbezoeken bij één van de ondernemende leden of inspirerende bedrijven uit de regio of JONG! netwerken. De organisatie zorgt bij elke bijeenkomst voor een welkomstdrankje, hapje te eten en een inspirerende spreker. De thema’s van de avonden zal afgestemd worden met de betreffende ondernemer die zijn locatie beschikbaar stelt.

JONG! Weert heeft een eigen bestuur met lokale ondernemers en staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkeling op het gebied van netwerken. Mocht jij hierin willen versterken laat het dan een van de bestaande bestuursleden weten. Deze zijn te vinden op de website.

Om lid te worden van het JONG! netwerk hoeft men niet per se ondernemer te zijn, als men maar wel ondernemend bezig is. JONG! is een laagdrempelige netwerkclub en combineert het nuttige met het aangename. Het bestuur is blij verrast dat er inmiddels al voor de aftrap al een groot aantal potentiële leden zich gemeld en ingeschreven hebben. Informatie over de actieve leden is zichtbaar op de website.

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van JONG! en leden die zich inmiddels hebben ingeschreven? Kom dan naar de aftrap/openingsavond van JONG! Weert op vrijdag 30 september vanaf 19.00uur bij De SooS, (Markt 9). Iedereen is van harte welkom op deze avond om kennis te maken met het JONG! netwerk. Meer informatie is te vinden op www.jongweert.nl.

Meld je even aan via het contact formulier op de website http://www.jongweert.nl of stuur een mail naar [email protected] zodat het bestuur het programma hierop kan indelen. Mocht je vooraf niet aangemeld zijn, ben je toch van harte welkom om binnen te lopen tijdens deze avond.

aftrap_jong