Rabobank opent ‘pop up store’

Rabobank Weerterland en Cranendonck opent een tijdelijke pop-up store aan de Wilhelminasingel 16 in Weert. Momenteel wordt er nog hard gewerkt om de locatie om te bouwen tot een tijdelijke “bankwinkel”, maar op zaterdag 1 oktober openen de deuren.

Met de pop up store is de bank op een eigentijdse manier laagdrempelig bereikbaar voor klanten. Loop gerust binnen voor vragen over hypotheken of financieel advies. De gehele maand oktober staat deze store in het teken van wonen. Er worden diverse inspirerende activiteiten georganiseerd over hypotheken en andere woonthema’s. En naast de reguliere openingstijden, zijn er diverse avondopenstellingen en organiseert de Rabobank diverse inloopspreekuren.

Zaterdag 1 oktober is NVM Open Huizen Dag. Een uitgelezen kans om een kijkje te nemen bij je droomhuis of om je te oriënteren op de woningmarkt. In Weert en omgeving doen meer dan 100 woningverkopers mee aan de Open Huizen Dag! Wellicht roept een bezichtiging vragen op. Loop dan direct eens binnen bij de Rabo pop up store voor een oriënterend gesprek. Op zaterdag 1 oktober geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

www.rabobank.nl/weert