Stadzînge in beeld

Foto’s – Het Stadzînge-spektakel vond dit jaar plaats op een podium aan het St. Raphaëlpad naast Theater de Huiskamer tussen de Wilhelminasingel en de Nieuwe Markt.

De nieuwe locatie zorgde voor een andere en vooral gezellige ambiance. Onder de monumentale bomen werd genoten van een hapje en een drankje terwijl er meegezongen en gedanst werd op een keur aan muzieknummers. Van André Hazes tot Ramses Shaffy en van Tom Jones tot Tina Turner, van alles kwam voorbij.

De muziek werd ten gehore gebracht door de zangers van Manoeuvre, ondersteund door de Stadzînge-band, bestaande uit Noel Seerden – Rob Gijsen – Leon Hoeben – Jan van Dooren en Jos van Dooren, en de zangeressen, Wendy van Dooren – Fämke Gerits en Wendy Overklift.

Bekijk een sfeerimpressie van het druk bezochte evenement.