Trespa wint Greep naar de Hoorn

Foto’s – 40 teams uit Cranendonck, Nederweert en Weert gingen zaterdag op sportieve wijze de strijd met elkaar aan tijdens Greep naar de Hoorn.

Dit jaar vond de 21e editie plaats van de bedrijvencompetitie. Op diverse locaties in Weert stonden uitdagende spellen opgesteld. Per fiets trokken de teams door het Weerterland om de uitdagingen aan te gaan. De competitie tussen de teams onderling is natuurlijk een belangrijk element, maar nog belangrijker is, is dat organisaties uit de regio een financiële ondersteuning krijgen vanuit de Greep naar de Hoorn. De opbrengsten van het evenement gaan naar diverse goede doelen waaronder Scouting Keent-Moesel, Woongroep De Regenboog, de Cis-klok van de Beiaard en Nedermazehof.

De 21e editie, die gewonnen werd door Trespa, gaat in elk geval in de boeken als zonnig. Het weer was perfect en dus genoten de deelnemers met volle teugen van de Greep naar de Hoorn.

De top 3:
1. Trespa International
2. Brandweer Weert
3. ETF Machinefabriek

[nggallery id=’4252’]