Robuust Blauw! krijgt vervolg

Video – In maart van dit jaar verscheen de eerste aflevering van de online politieserie Robuust Blauw!. Daarna volgde 5 afleveringen van de realityserie die het werk van de politie basisteam Weert – Nederweert – Leudal in beeld bracht. De serie bleek een groot succes en daarom is besloten dat er een tweede seizoen komt.

De serie, ontwikkeld door M-art Media Productions uit Weert, was op lokaal niveau een uniek concept dat zelfs landelijk werd opgepikt door o.a. de website Dumpert.nl. Daarnaast trok de serie een bijzonder hoog aantal kijkers circa 850.000 views via diverse kanalen.

De politie, M-art en Weertdegekste.nl zijn inmiddels gestart met de productie om een tweede seizoen van Robuust Blauw! mogelijk te maken. De komende maanden zal het veelzijdige politiewerk van basisteam Weert – Nederweert- Leudal verder in beeld worden gebracht. Slachtoffers, verdachten en andere mogelijke betrokken personen worden in de serie onherkenbaar in beeld gebracht.

Nominatie Weerterlandprijs
Het eerste seizoen van Robuust Blauw! is genomineerd voor de Weerterland Productprijs 2016. Mocht je de serie waarderen, dan kun je de serie naar de finale-avond van de Weerterlandprijs stemmen via deze link: http://www.weerterlandprijs.nl/stemmen-weerterland-productprijs-2016/.

Trailer via Youtube:
https://youtu.be/ryjL7U-5Y5k