Politie-onderzoek afgerond

Foto’s/video – De politie heeft het uitgebreide onderzoek op de Ringbaan-Noord afgerond. De weg is weer vrijgegeven voor het verkeer.

Zondagmiddag had de politie vier personen aangehouden nadat een achtervolging vanuit Venlo eindigde in Weert. Bij de aanhouding had de politie gebruik gemaakt van het vuurwapen en op de verdachten geschoten. Drie van de vier mannen raakten gewond en waren overgebracht naar het ziekenhuis. De vierde verdachte is naar het politiebureau overgebracht.

Het incident gebeurde rond 13.00 uur. Nadat de verdachten waren overgebracht naar het ziekenhuis en de omgeving veilig was gesteld werd begonnen met het uitgebreide onderzoek. Het onderzoek heeft tot 23.00 uur plaatsgevonden. De resultaten van het onderzoek moeten meer duidelijkheid geven over het motief van de verdachten.

Video via Youtube:
https://youtu.be/UIvpWXJzSKU

[nggallery id=’4306′]