Urban event in Nederweert

Op woensdagmiddag 21 september van 13.30 tot 16.00 vindt het ‘Urban Event’ in Nederweert plaats. Een middag met ‘urban activiteiten’ voor de jeugd van 10 tot 15 jaar.

Dan zijn er verschillende workshops waaraan je kan deelnemen op het gebied van sport en cultuur. Bijvoorbeeld: je kunt er gaan graffiti schilderen op groot formaat. Of meedoen met een clinic freerunning. Of je kan met beatboxen, bodyclap of breakdance meedoen!

Daarnaast is er muziek door DJ Diego en kun je ook gewoon lekker rondhangen, of voetballen. Voor skate-liefhebbers: breng je skateboard mee, en probeer samen met de skaters o.l.v. Matthijs je techniek te verbeteren! Scouting Nederweert is aanwezig, daar kan je je behendigheid en bouwkunst oefenen. En voor wat drinken en lekkers is ook gezorgd, tegen een kleine prijs.

De middag begint om 13.30 uur, duurt tot ongeveer 16.00 uur en vindt plaats bij bs. De Bongerd en op het sportveld bij de Bengele in Nederweert. Om 13.45 kun je je aanmelden voor de verschillende activiteiten, dus kom op tijd…. Vol is vol!

poster_citaverde_1280