Vera van Pol gehuldigd

Foto’s – Onder grote belangstelling is turnster Vera van Pol uit Tungelroy zaterdag gehuldigd in haar woonplaats.

Vera van Pol wist samen met het Nederlandse turnteam een verdienstelijke 7e plaats te halen tijdens de landenfinale meerkamp tijdens de Olympische Spelen in Rio. Een prestatie van formaat, want nog nooit wist een Nederlands turnteam zo’n goede prestatie neer te zetten.

Weert, en met name Tungelroy, was super trots op de prestatie van Vera. Die waardering verdiende een huldiging en die kreeg Vera zaterdag, georganiseerd vanuit het DorpsOverleg Tungelroy. Ze werd thuis opgehaald door loco-burgemeester Gabriels in het bijzijn van vertegenwoordigers van DorpsOverleg Tungelroy, Stichting Gaan voor Goud en turnvereniging Jan van Weert. Fanfare St. Jan zorgde voor de muzikale omlijsting.

Samen met trotse dorpsgenoten trok men in een stoet richting het Barbaraplein. Vervolgens werden er speeches en demonstraties gehouden waarna er getoast werd en een feestje werd gevierd. Bekijk een sfeerimpressie.