Vivian op zoek naar liefdesgeluk

Video – Wie woensdagavond naar het Nederlands Elftal keek zag in de pauze Vivian van Oorsouw uit Weert op tv verschijnen. De 44-jarige Weertse was te zien in het reclameblok van het nieuwe Avro/Tros-programma ‘All Inclusive’. Vanavond wordt de eerste aflevering van het programma uitgezonden.

Vivian heeft, net als elf andere jonge alleenstaande ouders, haar koffers gepakt en is afgereisd naar de zon op zoek naar liefdesgeluk. Haar kinderen Olivier (14) en Orly (11) mochten meereizen. In Turkije, ver weg van huis, kregen de alleenstaande ouders de kans om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of er wellicht meer was. Dat de tienerkinderen meereizen en hun mening niet onder stoelen of banken steken, maakte het er misschien niet makkelijker op. Juist zij weten als geen ander wat past bij hun ouder.

De knappe Vivian is een geboren podiumbeest. In Weert treedt ze op met het zangtrio ‘Wieerter Barbies’. En ook in de reclame voor het tv-programma wist ze de show te stelen. Voor haar kinderen was het een ‘ooh mijn God-momentje’ toen ze op de tafel stond de dansen…

Wieerter Barbie Vivian is vanavond om 20.30 uur te zien op NPO3. Meer info: http://iwdg.nl/2bVSczh

Bekijk de trailer van het tv programma:
https://youtu.be/trJWGbCWMeI